סקאלופ צרוב עם מאייר למון בורה בלאן
צדפות צרובות עם Meyer Lemon Beurre Blanc לוקחות על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 112 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו צדפות ים, קורנית, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צדפות צרובות עם עגבניות Beurre Blanc, צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc, ו צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר כבד קטן על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. קוק עד מופחת כ 1/4 כוס (כ 8 דקות).
הסר מן החום; להשליך זרעי קורנית.
מוסיפים חמאה, 1 חתיכה בכל פעם, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד החמאה משולבת היטב. מסננים תערובת דרך מסננת בסדר מעל קערה, הקשה לשחרר את כל הרוטב; להשליך מוצקים. מערבבים בסוכר, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים את שני הצדדים של צדפות באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/8 כפית פלפל.
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 2 דקות. הפוך צדפות; לבשל 1 דקה או עד מידה רצויה של doneness.
מגישים צדפות ברוטב; מפזרים טימין קצוץ,אם תרצה.