סקווש בלוט קלוי & מרק לפת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל קלוי סקווש & מרק לפת. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 207 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שום, ברנדי, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מרק סקווש בלוט קלוי, לפת ורוזמרין תרד "ריזוטו" דלעת ממולאת סקווש עם אגוזי פקאן, ו מרק סקווש בלוט מרוקאי קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מתבלים את הדלעת במלח ופלפל לבן.
מניחים ½ חמאה כף לתוך כל חלל ומניחים את חצאי הסקווש על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
אופים עד מכרז וקרמל, על 1 שעה.
הסר מהתנור ולתת לו להתקרר על המגש.ממיסים את החמאה הנותרת בסיר מרק בינוני מעל חום בינוני.
להוסיף כרישה, סלרי, גזר ושום.
מפזרים את התערובת עם סוכר. כיסוי, ומבשלים במשך 10 דקות, עד שהתרכך.
מוסיפים את הלפת, המניה, עלה דפנה וכוסברה ואז מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום לנמוך, מתבלים עם מלח ופלפל לבן. מכסים ומבשלים עוד 20 דקות, עד הלפת הם מאוד רך.
הסר את עלה המפרץ.לגרוף את הבשר מחצאי סקווש מקורר ישר לתוך סיר המרק. באמצעות בלנדר טבילה מחית את התערובת עד חלקה מאוד, או להשתמש בבלנדר סטנדרטי עובד בקבוצות במידת הצורך. החזירו את המרק לסיר המרק (אם משתמשים בבלנדר רגיל) והוסיפו ברנדי. להביא את המרק לרתיחה ולהתאים את התיבול.