סקווש בלוט קלוי ופיצה גורגונזולה
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם סקווש בלוט, ארוגולה, gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סקווש בלוט קלוי ופיצה גורגונזולה, סקווש בלוט ופיצה Gorgonzola, ו סקווש אצטרובל עם Gorgonzola.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חותכים את הסקווש לשניים מלמעלה למטה. לגרוף את הזרעים. חותכים את הדלעת לתוך 1/2 ל 3/4 אינץ ' רחב חצי ירחים ומניחים בקערה בינונית. לזרוק את הסקווש עם סירופ, שמן זית, פתיתי פלפל אדום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים את הדלעת על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
אופים את הדלעת עד מכרז וזהב, על 20 עד 25 דקות.
שמור את הטמפרטורה על התנור ב 375 מעלות F.
מרדדים את הבצק פיצה על חתיכת קמח מאובקת של נייר קלף בקוטר 13 אינץ'.
מניחים את הפיצה ואת נייר הקלף על תבנית אפייה.
מפזרים את גבינת המוצרלה ואת Gorgonzola על בצק הפיצה.
אופים בתנור עד הזהב מבושל דרך, על 25 עד 30 דקות.
מקלפים את העור מהדלעת. מעל הפיצה המבושלת עם הדלעת המבושלת. למעלה עם ארוגולה ואת הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל. תחתוך ותגיש.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.