סקווש ואמפנדס קולרבי
סקווש ו אמפנדס קולרבי דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. אם יש לכם חמאה, שום, סקווש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . מתכונים דומים: Empanadas De Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas), פריחת סקווש ופסטה קולרבי עם סטייק בגריל, ו איך Spiralize A Kohlrabi: Kohlrabi & ירוק אטריות אטריות סלט ארוגולה עם גבינת עיזים, חמוציות מיובשות ואגוזי מלך עם רוטב דבש-Dijon.
הוראות
מחממים שמן זית וחמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים שום וג ' ינג ' ר; לבשל ומערבבים עד ריחני, על 3 דקות. מערבבים בקולרבי, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד kohrabi התרכך, 3 עד 4 דקות. לזרוק סקווש צהוב ולהמשיך לבשל עד סקווש הוא רך במשך 4 דקות יותר. מערבבים את הבצל הירוק, תרד, ואגוז מוסקט.
הוסף יותר מלח ופלפל, לפי הצורך. מבשלים עד התרד נבול, על 1 דקות. מניחים את התערובת בצד כדי להתקרר.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף. הכה את הביצה עם מים בקערה קטנה; להפריש.
מרדדים את קרום העוגה על ידי הפעלת מערוך על זה פעם או פעמיים.
לגזור על 16 עיגולים 6 אינץ באמצעות חותך עוגיות גדול או קערת דגנים. ממלאים את מרכז כל מעגל עם כ 1 כף של תערובת קולרבי.
מברשת את הקצוות של המאפה עם מים, ואז לקפל את הבצק לשניים. מקמט את קצה הבצק עם מזלג לאטום, ומניח על תבנית אפייה מוכנה. חזור עם המאפה הנותרים מילוי ירקות. דקור כל אמפנדה במזלג, ואז צחצח עם שטיפת הביצים.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב ומתקלף, 5 עד 7 דקות.