סקווש ממולא ריקוטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו סקווש ממולא ריקוטה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 218 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, מלח, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 89%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סקווש ממולא ריקוטה, ריקוטה ממולא בלוט סקווש, ו פריחת דלעת ממולאת בריקוטה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
חתוך קצוות של חצאי קישואים, וגרוף זרעים ועיסה והשאיר עיסה בגודל 1/2 אינץ ' על עורות. בסיר גדול מאדים חצאי קישואים בסיר קיטור ירקות מעל מים רותחים כ -5 דקות, עד שהם רכים אך יציבים.
מסננים, ומיד צוללים לקערה גדולה מלאה במי קרח מספיק לכיסוי. אפשר להתקרר לחלוטין; לנקז.
ממיסים 1 כף חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. מבשלים לאט ומערבבים בצל ושום עד שהבצל רך. מערבבים תרד, ומבשלים כ 1 דקה, עד נבול.
מעבירים את תערובת התרד לקערה בינונית ומערבבים פנימה גבינת ריקוטה, ביצים, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מלח, בזיליקום, אורגנו ופלפל. ממלאים חצאי קישואים בכמויות אחידות מהתערובת, ומסדרים בתבנית אפייה גדולה.
אופים ללא כיסוי בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות, עד שהמלית חמה ומבעבעת.
מחממים רוטב עגבניות בסיר קטן, וכף מעל הקישואים באמצע האפייה.