סקווש מתובל & טארט בטטה בטטה טאטן
סקווש מתובל & טארט בטטה בטטה טאטין דורש סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 824 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אבקת צ'ילי, עגבניות גפן, בצק עלים מוכן מגולגל, כוסברה הקרקע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Cakespy: בטטה בטטה טאטן, דלורית סקווש טארט טאטין, ו דלורית סקווש טארט טאטין.
הוראות
שים סיר גדול של מים על לרתיחה. רבע סקווש עם סכין גדולה, כבדה, ולאחר מכן לקלף כל טריז וזרע עם כף חדה.
חותכים הן את הדלעת והן את תפוחי האדמה המתוקים לחתיכות גדולות, בערך בגודל של מרשמלו קלוי. (אם תפוחי האדמה המתוקים ארוכים ודקים, גושים אלכסוניים נראים טוב יותר.) לזרוק את החתיכות לתוך המים הרותחים, לכסות את המחבת ולהביא בחזרה לרתיחה.
הסר את המכסה ומבשל במשך 5 דקות או עד רך מעט, ואז לנקז ולתת מגניב.
חותכים כל בצל לתוך 6 פלחי עבה, משאיר קצת מהשורש מחובר כך השכבות לא להתפרק. שים מחבת גדולה, לא מקל, על 30cm / 12in מקצה לקצה, מעל להבה בינונית גבוהה. (אתה צריך מחבת עם ידית ovenproof, ויש לנו הצעה על אחד, מתחת מימין).
מחממים את החמאה ואת השמן, ואז להטות את הבצל ומטגנים במשך 4-5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד צבעוני היטב.
שמירה על השומן על רתיחה תוססת, להוסיף את השום ומטגנים במשך 1 דקה, ערבוב כמעט כל הזמן כך זה צבעים אבל לא לשרוף. מערבבים בכוסברה, כמון ואבקת צ ' ילי ומטגנים לרגע קט, תוך ערבוב מתמיד. מטגנים את העגבניות, חותכים את הצד במחבת, במשך 1 דקה.
הסר את המחבת מהחום, ואז בעדינות לערבב את זרעי kalonji.
מוסיפים את הסקווש ואת תפוחי האדמה המתוקים, באמצעות 2 מריות או כפיות עץ, בזהירות לזרוק את החתיכות עד מצופה היטב בשומן מתקתק, מתובל. עונה, ואז להשאיר להתקרר.
מרדדים את הבצק כך הצדדים הקצרים הם 30cm / 12in.
להניח אותו על הירקות, ולאחר מכן לחתוך את המאפה בחוזקה סביב קצה המחבת עם סכין קטנה או מספריים, להשליך את הקישוטים (או להשתמש בהם למתכון אחר). מקררים את כל האנסמבל לפחות 30 דקות (או רואים התקדמות, למטה).
מחממים התנור שלך ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C.
מברישים את המאפה עם שטיפת הביצים, ואז מחליקים את המחבת על המדף האמצעי של התנור. לבשל במשך כ 25 דקות, לבדוק באמצע כי המאפה הוא לא בראונינג מהר מדי: אם זה, להפחית את החום על ידי 10 מעלות.
הסר כאשר המיצים מבעבעים בקצוות ואת המאפה הוא חום זהוב כהה.
השתמש במטלית תנור עבה כדי להסיר את המחבת מהתנור ולהשאיר אותו עטוף בחוזקה סביב הידית כדי למנוע כוויות. כדי להגיש את הטארט, הפוך צלחת גדולה ושטוחה על המחבת והטה את הטארט על זה או אחר, לשרת אותו ישר מהמחבת.