תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל כל פעם שאתם משתוקקים לאוכל ים תיכוני. נסו לעשות סקווש, פטריות & pilaf gorgonzola בבית. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 511 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם פטריות, פטרוזיליה לארוז, gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פטריה יפנית, ערמון & Butternut סקווש Pilaf, פילאף שני גרעינים עם גבינת גורגונזולה, ו חבילות פטריות n Gorgonzola.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה מקל, מוסיפים את הבצל והשום, ומטגנים עבור 5 דקות. עצה פטריות סקווש כפתור, ומבשלים עוד כמה דקות. מערבבים את האורז, ואז לשפוך את המניה. מערבבים היטב, ואז מוסיפים את הפטרייה המיובשת, מרווה וגבעולי פטרוזיליה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 35-40 דקות עד שהאורז הוא בדיקת מכרז לקראת סוף הבישול ולהוסיף קצת מים אם האורז ספג את כל המניה. אם יש הרבה נוזל, לחשוף ולבשל עבור 5-10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.