סקווש קיץ וריקוטה גאלט
אם יש לך חלק-גבינת ריקוטה רזה, מלח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: קיץסקווש וריקוטה גאלט, גאלט דלעת סקווש עם בצל בלסמי וריקוטה, ו דלעת קיץ ספגטי ריקוטה פאי.
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח, מלח ואבקת אפייה במעבד מזון; דופק 2 פעמים לשלב.
שלב 1/3 כוס שמן 1/4 כוס מים בקערה קטנה. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת שמן דרך מצנח מזון; תהליך עד הבצק מתפורר. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש 1 דקה; להוסיף קמח נוסף, במידת הצורך, כדי למנוע מבצק דבק. לחץ בעדינות על הבצק לתוך דיסק 5 אינץ'; לעטוף בניילון נצמד, וצינה לפחות 30 דקות.
שלב הנותרים 1 כף שמן, קישואים, סקווש, ושום בקערה גדולה.
שלב ריקוטה הבא 6 מרכיבים (דרך ביצה) בקערה בינונית, ערבוב לשלב.
לפתוח בצק, ולהתגלגל לתוך מעגל 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מורחים תערובת ריקוטה על בצק, משאיר גבול 2 אינץ'. מסדרים קישואים ופרוסות סקווש לסירוגין, חופפים מעט, בתבנית מעגלית מעל תערובת ריקוטה.
מפזרים קישואים וסקווש עם מלח כשר. מקפלים קצוות הבצק למרכז, לוחצים בעדינות לאטום (הבצק יכסה רק חלקית סקווש). בקערה קטנה, לטאטא יחד 1 כפית מים ביצה לבן.
מברשת קצוות בצק עם תערובת ביצה לבן.
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד חום זהוב. מגניב 5 דקות; מפזרים בזיליקום. מגניב 15 דקות נוספות.