, המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצק עלים, ציפורן טחון, גבינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו טארט דלורית צלוי, תפוח צלוי, שאלוט וטארט גבינת עיזים, ו סקווש קלוי ומרק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
2
חותכים צדדים של סקווש לעשות צורה מלבנית. פרוס סקווש לתוך 6 (2 על 4 אינץ') מלבנים. לזרוק את הדלעת ב 1 כף שמן זית, מלח, פלפל, לפי הטעם, ציפורן הקרקע, וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקע
דיאט קרם סודה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8 (U-12) שרימפס
סכין קילוף
(צינור גדול)
3
אופים בתנור עד למכרז, כ 15 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
4
תפוח: פרוס את התפוחים לתוך 6 (2 על 4 אינץ') מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
5
חום 1 כף שמן במחבת לטחון מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף תפוחים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
לשימור,
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לטגן עד מכרז, להיזהר לא לבשל יתר על המידה.
7
שאלות Compote: לקלף 7 שאלוט גדול ולזרוק ב 1 כף שמן, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
שאלוט, מגורר או טחון
Compote
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מניחים במחבת צלייה ומכסים בנייר אלומיניום. צולים במשך כ 30 עד 45 דקות ב 350 מעלות F, או עד מכרז.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
הסר רדיד אלומיניום ולהמשיך לבשל במשך 10 דקות. במעבד מזון או בלנדר, מוסיפים בצלצלים עם טימין טרי קצוץ ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
חתוך לקוביות, 1)
שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים כל מלבן סקווש על גבי חתיכת בצק עלים. לעשות את אותו הדבר עם התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
לשימור,
סכין קילוף
2
מניחים כמות שווה של גבינה כחולה על גבי הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
סכין קילוף
3
מניחים את בצק עלים בתנור עד הדלעת ותפוח חמים, והגבינה הכחולה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
גליונות בצק עלים
סכין קילוף
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
4
מניחים את קומפוט שאלוט על גבי הגבינה הכחולה ומקשטים את הצלחת עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
שאלוט, מגורר או טחון
5
להפחית את החומרים בסיר עד סירופ. לסיים עם פלפל שחור סדוק טרי.;
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף