סקווש, ריקוטה & מאפה פסטה מרווה
סקווש, ריקוטה & מאפה פסטה מרווה לוקח מסביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם ריקוטה, עלי מרווה, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 96% המנה הזו מעולה. דלעת סקווש, ריקוטה, ומרווה Crostini, סקווש ספגטי עם ריקוטה, מרווה וצנוברים, ו בריא וטעים: סקווש ספגטי עם ריקוטה, מרווה וצנוברים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את התנור ל 220C / מאוורר 200C / גז
לזרוק את הדלעת יחד עם שמן זית בדיל קלייה. צולים את הסקווש במשך 30 דקות עד רך וזהוב. בעוד הסקווש הוא צלייה, לערבב את frache crme עם חצי הפרמזן, ולאחר מכן להפריש.
כאשר הדלעת מוכנה, להשאיר להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את העור מן הבשר. בקערה נפרדת, לנצח את ריקוטה עם מרווה קצוצה ופרמזן שנותר לקפל דרך הדלעת עם כמה תיבול, מנסה לא לשבור אותו יותר מדי.
להרכיב את האפייה על ידי הפצת קצת של frache crme לערבב על צלחת גראטן. ואז להניח כמה גיליונות לזניה מעל ו splodge חלק ricotta ומערבבים סקווש על הפסטה עם יותר קרם frache. השתמש בכל תערובת ריקוטה כדי למלא את האפייה, אבל לוודא שאתה שומר כמה frache crme לחלק העליון. לבסוף, מורחים את frache crme על השכבה העליונה של לזניה, ואז לפזר עם עלי מרווה כולו. האפייה יכולה להיות קפואה עכשיו; להפשיר ביסודיות לפני הבישול.
אופים במשך 25 דקות עד מבעבע וזהב, ולאחר מכן לשרת לחתוך לריבועים.