סקוטש סקווש קבוצ'ה ביצים יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 322 גרם של שומן, וסך הכל 2988 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, קישואים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביצים סקוטיות, ביצים סקוטיות, ו ביצים סקוטיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.מסדרים את הסקווש חתיכות בטטה בשכבה אחת על תבנית אפייה טפטוף עם 1 כף השמן. מתבלים בנדיבות עם מלח וזורקים לשלב.צלי במשך 10 דקות. באמצעות מרית מתכת שטוחה, מערבבים את הירקות, מגרדים אותם מהמחבת ומפיצים אותם בחזרה לשכבה זוגית. המשך צלייה עד חתיכות הם רק מזלג מכרז, על 10 עד 15 דקות יותר (לא לבשל יתר).
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סכין קילוף
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את מיסו, ומחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה לחלוטין. (אתה צריך בערך 4 כוסות של תערובת סקווש.) מערבבים כדי לשלב באופן שווה ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר. בינתיים, מרתיחים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סכין קילוף
(קיבלר)
מיסו
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים 6 של הביצים בסיר בינוני (הם צריכים להתאים בשכבה אחת).
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את הביצים על ידי 1 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להסיר את המחבת מהחום. מכסים אותו במכסה הדוק ונותנים לביצים לשבת במים החמים במשך 3 דקות. בינתיים, להכין אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.כאשר הביצים מוכנות, להעביר אותם לאמבט מים קרח באמצעות כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תן לביצים לשבת עד שיתקררו, בערך 10 דקות. בזהירות לפצח לקלף כל ביצה. (זה בסדר אם הביצים שלך לא מקולפות באופן מושלם.) לשטוף את הביצים מתחת למים קרים כדי להסיר כל חתיכות פגז שיורית וללטף אותם יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מניחים אותם על תבנית אפייה משובצת ומניחים בצד.לפצח את הביצים 2 הנותרים לתוך קערה בינונית,העונה עם מלח ופלפל, בקלילות לטאטא עם מזלג לשבור אותם; להפריש.
מניחים את panko בצלחת רדודה שנייה; להפריש.מחלקים את תערובת סקווש מקורר לתוך 6 מנות אפילו, לגלגל כל כדור, ומניחים על תבנית האפייה עם הביצים.קו משטח עבודה עם פלסטיק לעטוף ויש לי גיליון שני של פלסטיק לעטוף מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(קיבלר)
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקו
9
מניחים 1 כדור של תערובת סקווש באמצע לעטוף פלסטיק על משטח העבודה לכסות עם הסדין השני של פלסטיק לעטוף. באמצעות מערוך, לגלגל את תערובת סקווש לתוך פטי סגלגל על 6 על ידי 4 1/2 אינץ ' בגודל. לקלף את הסדין העליון של ניילון לעטוף ולהניח אותו בצד.
מניחים ביצה קשה במרכז הקציצה. בעדינות למשוך את הקצוות של פלסטיק התחתון לעטוף כדי לצרף את הביצה פטי סקווש. הרם את הביצה עטופה סקווש ולהשתמש בידיים שלך כדי להחליק בעדינות את פני השטח תיקון כל חורים, לוודא את הביצה היא לחלוטין בחוזקה עטוף בתערובת הסקווש. החזר את הביצה לסדין האפייה וחזור עם הדלעת הנותרת והביצים המבושלות.לדלות 1 ביצה סגורה סקווש בקמח. לאחר מכן, לטבול אותו בביצים מכות, לתת עודף לטפטף. לבסוף, לגלגל אותו panko עד מצופה היטב, ולאחר מכן בעדינות ללחוץ לדבוק הציפוי. החזר את הביצה לתבנית האפייה. חזור עם הביצים הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(קיבלר)
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקו
11
מחממים את השמן הנותר בתנור הולנדי או בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע ל-350°F על מדחום עמוק-טיגון/ממתקים. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 2 של הביצים. פריי, הופך מדי פעם, עד שהם בצבע חום זהוב, בערך 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הביצים אל מתלה החוט. חזור עם הנותרים eggs.To מגישים, לחתוך כל ביצה במחצית העונה הצדדים לחתוך עם מלח.