קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות18
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סקוטש סקווש קבוצ'ה ביצים

סקוטש סקווש קבוצ'ה ביצים
סקוטש סקווש קבוצ'ה ביצים יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 322 גרם של שומן, וסך הכל 2988 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, קישואים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביצים סקוטיות, ביצים סקוטיות, ו ביצים סקוטיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.מסדרים את הסקווש חתיכות בטטה בשכבה אחת על תבנית אפייה טפטוף עם 1 כף השמן. מתבלים בנדיבות עם מלח וזורקים לשלב.צלי במשך 10 דקות. באמצעות מרית מתכת שטוחה, מערבבים את הירקות, מגרדים אותם מהמחבת ומפיצים אותם בחזרה לשכבה זוגית. המשך צלייה עד חתיכות הם רק מזלג מכרז, על 10 עד 15 דקות יותר (לא לבשל יתר).
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סכין קילוףסכין קילוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את מיסו, ומחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה לחלוטין. (אתה צריך בערך 4 כוסות של תערובת סקווש.) מערבבים כדי לשלב באופן שווה ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר. בינתיים, מרתיחים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סכין קילוףסכין קילוף
(קיבלר)(קיבלר)
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים 6 של הביצים בסיר בינוני (הם צריכים להתאים בשכבה אחת).
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את הביצים על ידי 1 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להסיר את המחבת מהחום. מכסים אותו במכסה הדוק ונותנים לביצים לשבת במים החמים במשך 3 דקות. בינתיים, להכין אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.כאשר הביצים מוכנות, להעביר אותם לאמבט מים קרח באמצעות כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תן לביצים לשבת עד שיתקררו, בערך 10 דקות. בזהירות לפצח לקלף כל ביצה. (זה בסדר אם הביצים שלך לא מקולפות באופן מושלם.) לשטוף את הביצים מתחת למים קרים כדי להסיר כל חתיכות פגז שיורית וללטף אותם יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מניחים אותם על תבנית אפייה משובצת ומניחים בצד.לפצח את הביצים 2 הנותרים לתוך קערה בינונית,העונה עם מלח ופלפל, בקלילות לטאטא עם מזלג לשבור אותם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מניחים את הקמח בצלחת רדודה, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
8
מניחים את panko בצלחת רדודה שנייה; להפריש.מחלקים את תערובת סקווש מקורר לתוך 6 מנות אפילו, לגלגל כל כדור, ומניחים על תבנית האפייה עם הביצים.קו משטח עבודה עם פלסטיק לעטוף ויש לי גיליון שני של פלסטיק לעטוף מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(קיבלר)(קיבלר)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
מניחים 1 כדור של תערובת סקווש באמצע לעטוף פלסטיק על משטח העבודה לכסות עם הסדין השני של פלסטיק לעטוף. באמצעות מערוך, לגלגל את תערובת סקווש לתוך פטי סגלגל על 6 על ידי 4 1/2 אינץ ' בגודל. לקלף את הסדין העליון של ניילון לעטוף ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
10
מניחים ביצה קשה במרכז הקציצה. בעדינות למשוך את הקצוות של פלסטיק התחתון לעטוף כדי לצרף את הביצה פטי סקווש. הרם את הביצה עטופה סקווש ולהשתמש בידיים שלך כדי להחליק בעדינות את פני השטח תיקון כל חורים, לוודא את הביצה היא לחלוטין בחוזקה עטוף בתערובת הסקווש. החזר את הביצה לסדין האפייה וחזור עם הדלעת הנותרת והביצים המבושלות.לדלות 1 ביצה סגורה סקווש בקמח. לאחר מכן, לטבול אותו בביצים מכות, לתת עודף לטפטף. לבסוף, לגלגל אותו panko עד מצופה היטב, ולאחר מכן בעדינות ללחוץ לדבוק הציפוי. החזר את הביצה לתבנית האפייה. חזור עם הביצים הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(קיבלר)(קיבלר)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
11
מחממים את השמן הנותר בתנור הולנדי או בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע ל-350°F על מדחום עמוק-טיגון/ממתקים. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 2 של הביצים. פריי, הופך מדי פעם, עד שהם בצבע חום זהוב, בערך 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הביצים אל מתלה החוט. חזור עם הנותרים eggs.To מגישים, לחתוך כל ביצה במחצית העונה הצדדים לחתוך עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
12
מגישים חמים עם Sriracha drizzled מעל.
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha