הסקונס הסקוטי המתכון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-35 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם אבקת אפייה, חלב, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 7 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 20%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סקונס בבוקר חג המולד {המכונה גם סקונס בניחוח וניל, אגוז מוסקט ורוזמרין}, איך מכינים סקונס בתנור טוסטר & א ' לפירות יער וסקונס שמנת, ו סקונס תבלינים דלעת טיפים + טריקים לסקונס לח.
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים חמאה על ידי שפשוף התערובת בין האצבעות עד שהתערובת דקה ומתפוררת; מערבבים פנימה את הצימוקים. בקערה קטנה מערבבים יחד את הביצה והחלב; מערבבים עם חומרים יבשים ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
חמאה
בצק
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק לעובי של 1/4 אינץ'. טובלים חותך לתוך קמח, ואת חותמת החוצה לחמניות. ייתכן שיהיה עליך מחדש לגלגל את הבצק כדי לקבל 1
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
4
מחממים מחבת טפלון יבשה על אש בינונית. מבשלים כל צד של הסקונה עד שהם מורמים מעט וצבעו חום זהוב.