סקונס קינמון-סוכר
סקונס קינמון-סוכר היא ארוחת בוקר אירופאית. מתאים ל-8 ומחירו 55 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 415 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . גשו לסופר וקנו סוכר גס, חלב, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28% , וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: סקונס סוכר קינמון , סקונס סוכר קינמון וסקונס סוכר קינמון .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את תערובת האפייה של ביסקוויטים וסוכר. בקערה אחרת מקציפים את היוגורט, החלב והוניל; מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מערבבים פנימה צ'יפס. הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש בעדינות 10 פעמים.
מניחים טריזים על תבנית לא משומנת.
אופים ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור סקון. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.