קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות5
ציון בריאות34
מגזין

סקירוס (כריך פיתה)

סקירוס (כריך פיתה)
סקירוס (כריך פיתה) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 ומחירו 2 מנות.5 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 493 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו טבעות פלפל בננה, עגבניות, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא אפרסק בריא בן 5 דקות כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: כריך פיתה עוף, כריך פיתה פלאפל, ו כריך פיתה עוף.

הוראות

1
מסננים את היוגורט במסננת יוגורט או במסנן קפה למשך 15 דקות. טחון את המלפפון, והניח למסננת רשת לניקוז למשך 15 דקות. סוחטים עודפי נוזלים מהמלפפון ואז מכניסים לקערת ערבוב קטנה. מערבבים פנימה את היוגורט והשמיר. מכסים, ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בשר טחוןבשר טחון
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית; מערבבים פנימה את השום ומבשלים עד לריחני, כ -5 דקות. מניחים בצד כ -1 / 4 מפרוסות הבצל לשימוש על הכריכים, ומוסיפים למחבת את יתרת הבצל; מבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבקר הטחון והאורגנו, ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד ומתחיל להשחים. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה, מרוקנים כל שומן מהבקר, ואז מערבבים פנימה את הסלרי, התרד והפטריות. מבשלים ומערבבים עד שהסלרי התרכך והבשר שחום יפה, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
להרכבת הסקירוס, חלקו את הבשר בין הפיתות המחוממות. מעל כל כריך כמה פרוסות בצל, טבעות פלפל בננה וטריזי עגבניות. מנה עם רוטב הסקוטזיקי להגשה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננהטבעות פלפל בננה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'