קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות5
ציון בריאות34
מגזין

סקירוס (כריך פיתה)

סקירוס (כריך פיתה)
סקירוס (כריך פיתה) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 ומחירו 2 מנות.5 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 493 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו טבעות פלפל בננה, עגבניות, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא אפרסק בריא בן 5 דקות כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: כריך פיתה עוף, כריך פיתה פלאפל, ו כריך פיתה עוף.

הוראות

1
מסננים את היוגורט במסננת יוגורט או במסנן קפה למשך 15 דקות. טחון את המלפפון, והניח למסננת רשת לניקוז למשך 15 דקות. סוחטים עודפי נוזלים מהמלפפון ואז מכניסים לקערת ערבוב קטנה. מערבבים פנימה את היוגורט והשמיר. מכסים, ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית; מערבבים פנימה את השום ומבשלים עד לריחני, כ -5 דקות. מניחים בצד כ -1 / 4 מפרוסות הבצל לשימוש על הכריכים, ומוסיפים למחבת את יתרת הבצל; מבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הבקר הטחון והאורגנו, ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד ומתחיל להשחים. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה, מרוקנים כל שומן מהבקר, ואז מערבבים פנימה את הסלרי, התרד והפטריות. מבשלים ומערבבים עד שהסלרי התרכך והבשר שחום יפה, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
להרכבת הסקירוס, חלקו את הבשר בין הפיתות המחוממות. מעל כל כריך כמה פרוסות בצל, טבעות פלפל בננה וטריזי עגבניות. מנה עם רוטב הסקוטזיקי להגשה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננהטבעות פלפל בננה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר