קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות5
ציון בריאות34
מגזין

סקירוס (כריך פיתה)

סקירוס (כריך פיתה)
סקירוס (כריך פיתה) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 ומחירו 2 מנות.5 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 493 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו טבעות פלפל בננה, עגבניות, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא אפרסק בריא בן 5 דקות כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: כריך פיתה עוף, כריך פיתה פלאפל, ו כריך פיתה עוף.

הוראות

1
מסננים את היוגורט במסננת יוגורט או במסנן קפה למשך 15 דקות. טחון את המלפפון, והניח למסננת רשת לניקוז למשך 15 דקות. סוחטים עודפי נוזלים מהמלפפון ואז מכניסים לקערת ערבוב קטנה. מערבבים פנימה את היוגורט והשמיר. מכסים, ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
בשר טחוןבשר טחון
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית; מערבבים פנימה את השום ומבשלים עד לריחני, כ -5 דקות. מניחים בצד כ -1 / 4 מפרוסות הבצל לשימוש על הכריכים, ומוסיפים למחבת את יתרת הבצל; מבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבקר הטחון והאורגנו, ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד ומתחיל להשחים. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה, מרוקנים כל שומן מהבקר, ואז מערבבים פנימה את הסלרי, התרד והפטריות. מבשלים ומערבבים עד שהסלרי התרכך והבשר שחום יפה, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
להרכבת הסקירוס, חלקו את הבשר בין הפיתות המחוממות. מעל כל כריך כמה פרוסות בצל, טבעות פלפל בננה וטריזי עגבניות. מנה עם רוטב הסקוטזיקי להגשה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננהטבעות פלפל בננה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'