סקירוס (כריך פיתה) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 ומחירו 2 מנות.5 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 493 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו טבעות פלפל בננה, עגבניות, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא אפרסק בריא בן 5 דקות כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: כריך פיתה עוף, כריך פיתה פלאפל, ו כריך פיתה עוף.
הוראות
1
מסננים את היוגורט במסננת יוגורט או במסנן קפה למשך 15 דקות. טחון את המלפפון, והניח למסננת רשת לניקוז למשך 15 דקות. סוחטים עודפי נוזלים מהמלפפון ואז מכניסים לקערת ערבוב קטנה. מערבבים פנימה את היוגורט והשמיר. מכסים, ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1/4 כוס יוגורט תות
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית; מערבבים פנימה את השום ומבשלים עד לריחני, כ -5 דקות. מניחים בצד כ -1 / 4 מפרוסות הבצל לשימוש על הכריכים, ומוסיפים למחבת את יתרת הבצל; מבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הבקר הטחון והאורגנו, ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד ומתחיל להשחים. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה, מרוקנים כל שומן מהבקר, ואז מערבבים פנימה את הסלרי, התרד והפטריות. מבשלים ומערבבים עד שהסלרי התרכך והבשר שחום יפה, כ -5 דקות נוספות.