סקירוס (כריך פיתה) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 ומחירו 2 מנות.5 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 493 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו טבעות פלפל בננה, עגבניות, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא אפרסק בריא בן 5 דקות כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: כריך פיתה עוף, כריך פיתה פלאפל, ו כריך פיתה עוף.
הוראות
1
מסננים את היוגורט במסננת יוגורט או במסנן קפה למשך 15 דקות. טחון את המלפפון, והניח למסננת רשת לניקוז למשך 15 דקות. סוחטים עודפי נוזלים מהמלפפון ואז מכניסים לקערת ערבוב קטנה. מערבבים פנימה את היוגורט והשמיר. מכסים, ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
בשר טחון
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית; מערבבים פנימה את השום ומבשלים עד לריחני, כ -5 דקות. מניחים בצד כ -1 / 4 מפרוסות הבצל לשימוש על הכריכים, ומוסיפים למחבת את יתרת הבצל; מבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבקר הטחון והאורגנו, ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד ומתחיל להשחים. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה, מרוקנים כל שומן מהבקר, ואז מערבבים פנימה את הסלרי, התרד והפטריות. מבשלים ומערבבים עד שהסלרי התרכך והבשר שחום יפה, כ -5 דקות נוספות.