סקלופ-אבוקדו מתאבן
אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, מתאבן סקאלופ-אבוקדו עשוי להיות מתכון צמחוני אדיר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו . מתאים ל-6 ומחירו 68 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 89 קלוריות . זה עובד היטב כמזנון לא יקר. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם עגבניות, מלח, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 67% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק אבוקדו ומלפפון צונן עם סלסת סרטנים וצדפות , פסטה קלה ומהירה של סקאלופ , וסלט סקאלופ ואבטיח צרוב עם ויניגרט נענע נוצץ .
הוראות
במחבת קטנה מביאים 4 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים צדפות, מנמיכים את האש ומבשלים 1 1/2 דקות - לא לבשל יתר על המידה.
מסננים ומעבירים למקרר לשעתיים.
חותכים לחתיכות קטנות (1 אינץ').