סרדו אל קרמלו (חלקי חזיר עם רוטב קרמל)
אם יש לך ירך חזיר, חמאה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (בשר חזיר עם רוטב אוכמניות), חזיר ג'ינג'ר תפוח עם רוטב קרמל, ו Chuletas de Cerdo a la Criolla (צלעות חזיר ברוטב קריאולי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לטחון יחד את השום, בצל, מלח ופלפל.
מורחים את התערובת על חזיר ולאפשר לו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות.
מניחים את החזיר בסיר ומוסיפים 5 כוסות מים. מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 30 דקות.
להעביר את החזיר למחבת צלייה ולהניח בצד.
מוסיף את מקלות הקינמון, חמאה מומסת, סוכר חום או panela, וציפורן הקרקע לנוזל הבישול.
מערבבים היטב ומוסיפים את התערובת לחזיר.מבשלים 30, או עד מדחום בשר מוכנס לתוך באמצע החזיר קורא בדיוק 138 מעלות.
הוסף עוד מים במידת הצורך.מכסים את הבשר בנייר אלומיניום ומאפשרים לו לנוח במשך 15 דקות. מסדרים את הבשר על מגש ויוצקים את הרוטב על גבי.
מפזרים מלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם.