סרדינים בסגנון ונציאני (באיטלקית: Sarde En Saor) הם סרדינים בסגנון ונציאני. חלב חינם ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 880 קלוריות. מתכון זה מ Glutton לחיים יש 6 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 דקות. אם יש לך סיפורי דגים, טריזי לימון, חפרתי ומוכן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סרדינים ממולאים / Sarde A Beccafico, סרדינים ונציאניים, ו ארוחת ערב: ספגטי ונציאני עם סרדינים.
הוראות
1
SARDE EN SAOR (סרדינים בסגנון ונציאני)מגיש 2MARINADE2 כפות זית oil1 כוס חתוכה דק onions2 / 3 כוס חומץ בלסמי vinegar2 כפות נדיבות סוכר2 כפות צימוקים זהובים, chopped1 מפרץ leaflarge קמצוץ זעפרן כוס צנוברים, toastedSARDINES6 סרדינים טריים שלמים, ניקה, הרוס וקנה קמח אורז מוקצף למטרה טובה (השתמשתי בשמן זית), עבור פרינגלמון wedges
מרכיבים שתצטרך
סרדינים טריים
צימוקים זהובים
קמח אורז
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
סרדינים
זעפרן
לוראן מטבח מקצועי®
2
מחממים את השמן במחבת מטוגנת ומבשלים את הבצלים עד שהם זהב רך וחיוור.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהחום ולהעביר לקערה רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים חומץ, סוכר, צימוקים ועלה דפנה בסיר קטן ומתפוררים בזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
זעפרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
חום מעל להבה נמוכה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, הפחתת מעט.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
6
יוצקים על בצל. מערבבים בצנוברים.שטוף את הסרדינים שלך ותתייבש. מלח אותם ומעלים קלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
סרדינים
20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מחממים כמות נדיבה של שמן במחבת גדולה, וכאשר שמן חם אבל לא מעשן, סרדינים מטגנים עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד. Dont מחבת קהל; ומטגנים בקבוצות במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
סרדינים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים את הסרדינים המטוגנים במרינדה וכף אותו מעל כך שהם מכוסים היטב.את הסרדינים אפשר לאכול עכשיו, בלחיצת לימון, לצד סלט שומר פשוט ופולנטה לבנה בגריל. או שהם יכולים להמשיך להשרות במקרר במשך יום או יומיים ולהיות מוגש קר כחלק antipasto גדול יותר.מתויג המנה העיקרית, איטלקי, דגים, סרדינים, שמן דגים, sarde en saor, דגים במרינדה, מתוק & חמוץ, דגים משומרים, סרדינים משומרים, סרדינים טריים
מרכיבים שתצטרך
סרדינים
סרדינים טריים
לבן פולנטה
שימורי דגים
תלת עצות, גזוז
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
קליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.