סרדינים טמפורה עם רוטב Tonnatto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 1470 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. לכי לחנות וקחי שום, מלח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סרדינים טמפורה עם רוטב Tonnatto, טמפורה דונבורי-גיד-קערת אורז טמפורה, ו סרדינים בגריל ברוטב אגוז שום.
הוראות
1
בקערת ערבוב, מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח יחד, מתמזגים היטב. לאחר מכן, מוסיפים את הביצה והחומץ ולאחר מכן מערבבים במי סודה. שמור קר עד השימוש ומערבבים שוב לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
מים מוגזים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
מחממים סיר עמוק עם השמן ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
טובלים את הסרדינים בקורנפלור, ואז את הבלילה טמפורה ואז צפים במטגן. הדג צריך להיות מצופה היטב אבל לא ספוג. לבשל 3 עד 4 דקות, בקבוצות במידת הצורך, להתהפך במהלך התהליך כדי להבטיח אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
סרדינים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4
הסר מן הטיגון למגבות נייר, המאפשר הסרדינים לנקז כל שמן עודף. החזק חם עד הגשה עם רוטב טונאטו.
מרכיבים שתצטרך
סרדינים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
בסיר כבד התחתון מעל חום בינוני גבוה, לחמם את המניה עוף, שום, מלח ופלפל עד רותח. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
לאחר מכן, בסיר מעל חום בינוני גבוה, להמיס את החמאה. מוסיף לאט את הקמח עם מקצף, ערבוב לשלב. המשך לבשל עד שהחמאה והקמח מתחילים להתעבות, זה לוקח בערך 3 דקות. לאחר מעובה, להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
לאחר שהמניה תבער ותפחת ב-25% נפח מקורי( או 1 כוס), מוסיפים את החלב והקרם ומערבבים מאפשרים למניות ומוצרי חלב לטעום אחד את השני ויוצרים בסיס מרק, כ -10 דקות.
לאחר מכן, להוסיף את רביכה לבסיס המרק ומערבבים להבטיח חלקות. לבסוף, מוסיפים את הטונה, סקווש, קישואים ואורגנו על אש בינונית-נמוכה. המשך לבשל במשך 20 דקות. מחית ולהתאים את התיבול.
Gewurztraminer, Chenin Blanc, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Gewurztraminer. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.