סרטן וקיש שוויצרי
סרטן וקיש שוויצרי יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם גבינה שוויצרית, קרום עוגה בלתי מוסווה, בשר סרטנים חיקוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: סרטן וקיש שוויצרי, קיש שוויצרי וסרטנים, ו נקניק וקיש שוויצרי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד ביצים, חלב, מיונז וקורנפלור.
מערבבים את סרטן החיקוי וגבינה שוויצרית.
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין מוכנס למרכז הקיש יוצא נקי, כ -30 עד 40 דקות.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Calvet קרם דה בורדו ברוט rosé. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה]()
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.