סרטן חם ומטבל ארטישוק עם לחם צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל סרטן חם מטבל ארטישוק עם לחם צרפתי. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך שקדים, עלי קורנית, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו מטבל סרטן ארטישוק, בישול איטי ארטישוק חם ומטבל סרטן, ו הכל במטבל לחם ארטישוק חם אחד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים מיונז, מיץ לימון, ארטישוק, סרטן, פרמזן ומלח.
יוצקים לתוך צלחת gratin בינונית משומנת.
מפזרים שקדים ואופים עד השחמה מבעבע, על 15 דקות.
Baguette ציון 1 ב. עמוק בתוך כיכר לחם.
מערבבים שמן ועשבי תיבול ומברשת על כיכר לחם, מקפידים לתת שמן להשרות לתוך חתכים. טוסט בתנור על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני ההגשה עם מטבל.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.