סרטנים צלויים עם צ'ילי, ליים וחמאת כוסברה
זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סרטנים צ'ילי ליים מתוקים, צ'ילי, שום וליים דבלין מפרץ סרטנים, ו סרטנים צלויים עם חמאת שום.
הוראות
כדי להפוך את החמאה, לשים את השום, כוסברה, צ ' ילי ומיץ ליים במעבד מזון ודופק עד קצוץ אבל לא sludgy.
הסר 1 כף של התמהיל, לזרוק עם סרטנים ולהניח בצד במקרר.
מוסיפים את החמאה וכמה תיבול למעבד המזון, ודופק שוב עד שהכל משולב. לגרד החוצה על גיליון של נייר, להתגלגל לתוך נקניק ולשים במקפיא להקשיח.
תדליק את הברביקיו. כאשר הגחלים הפכו רק לבן, לבשל את הסרטנים עבור 3-4 דקות בכל צד עד שהם הופכים ורוד. הרם אותם מהברביקיו על מגש, ובעוד עדיין לוהט, להמיס פרוסות דקות של כמחצית החמאה על הסרטנים. ממיסים את החמאה הנותרת ומגישים עם הסרטנים לטבול, ו ליים טריזים עבור לסחוט מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.