קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

סרטנים רכים שריון עם רוטב צדפות ואספרגוס לבן

סרטנים רכים שריון עם רוטב צדפות ואספרגוס לבן
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו שאלוט, יין, רוטב צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: סרטנים רכים מוקפצים ברוטב חריף, סרטני הצדפה הרכים של שילה עם רוטב חמאת לימון, ו סרטנים רכים עם תבלין תירס, ירקות שדה ורוטב פלפל אדום קלוי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מבשלים את האספרגוס בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך, על 8 דקות, ואז לנקז ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
במחבת גדולה, חום 1/2 אינץ ' של שמן עד מנצנץ. לתבל את הסרטנים במלח ופלפל ולדלות בעמלת התירס.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף 4 של סרטנים למחבת ומטגנים על חום גבוה בינוני עד פריך מאוד, על 4 דקות עבור הצד הראשון ו 3 דקות עבור השני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים לצלחת חסינת חום ולשמור על חום בתנור. מטגנים את הסרטנים הנותרים, ולאחר מכן לשמור אותם חמים בתנור בעת ביצוע הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
במחבת גדולה, מחממים את 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת על ידי כמחצית, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את רוטב הצדפה ומבשלים עד מעט מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
10
מוסיף את האספרגוס ומיץ ליים; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
11
מעבירים את האספרגוס והרוטב ל-4 צלחות. למעלה עם סרטנים וכוסברה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.