סרטנים רכים שריון עם רוטב צדפות ואספרגוס לבן
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו שאלוט, יין, רוטב צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: סרטנים רכים מוקפצים ברוטב חריף, סרטני הצדפה הרכים של שילה עם רוטב חמאת לימון, ו סרטנים רכים עם תבלין תירס, ירקות שדה ורוטב פלפל אדום קלוי.
הוראות
מבשלים את האספרגוס בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך, על 8 דקות, ואז לנקז ביסודיות.
במחבת גדולה, חום 1/2 אינץ ' של שמן עד מנצנץ. לתבל את הסרטנים במלח ופלפל ולדלות בעמלת התירס.
הוסף 4 של סרטנים למחבת ומטגנים על חום גבוה בינוני עד פריך מאוד, על 4 דקות עבור הצד הראשון ו 3 דקות עבור השני.
מעבירים לצלחת חסינת חום ולשמור על חום בתנור. מטגנים את הסרטנים הנותרים, ולאחר מכן לשמור אותם חמים בתנור בעת ביצוע הרוטב.
במחבת גדולה, מחממים את 2 כפות שמן.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת על ידי כמחצית, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את רוטב הצדפה ומבשלים עד מעט מעובה, על 2 דקות.
מוסיף את האספרגוס ומיץ ליים; לזרוק למעיל.
מעבירים את האספרגוס והרוטב ל-4 צלחות. למעלה עם סרטנים וכוסברה ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.