קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות3
ציון בריאות7
מגזין

עגבניות Raita (יוגורט)

עגבניות Raita (יוגורט)
. גשו לסופר וקנו גרם בנגלי, מלח, פלפל צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מתכונים דומים: Raita-סלט יוגורט מלפפון עגבניות, עגבניות בצל raita, איך לעשות עגבניות בצל raita, ו Raita יוגורט מלפפון.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני; מטגנים את חנה דאל, זרעי חרדל, ואבקת asafoetida בשמן החם עד זרעי החרדל פופ ואת חנה דאל הופך חום זהוב, 2 עד 3 דקות. מערבבים את העגבניות ופלפל צ ' ילה הירוק לתוך התערובת; לבשל עד העגבניות רכות, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
אספוטידהאספוטידה
לתיבול בשרלתיבול בשר
שנה דאלשנה דאל
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
דַק-דַק-
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום ולאפשר להתקרר במשך כמה דקות; מערבבים את היוגורט והמלח לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מקשטים עם כוסברה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.