עגבניות בצלייה איטית עם חזיר איבריקו וארטישוק
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו פתיתי מלח ים, פטרוזיליה בעלת עלים שטוחים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו עוף בבישול איטי עם עגבניות וארטישוקים, Orecchiette עם עגבניות קלויות איטיות וארטישוקים, ו כריך גבינה בגריל עם פלפלים אדומים קלויים ונקניק איבריקו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 140C / מאוורר 120c / גז
הפוך שכבה עבה של מלח על מגש אפייה, העליון עם עגבניות, לחתוך בצד למעלה, ואז לאט צלוי במשך 3 שעות עד שהם יבשים למחצה.
הסר מן המלח, ואם שמירה במשך יותר מיום, לאחסן בצנצנת מעוקרת שקוע לחלוטין בשמן זית.
כדי לשרת, לארגן שתי פרוסות של בשר חזיר על כל צלחת הגשה. לזרוק את העגבניות, ארטישוק, זיתים ופטרוזיליה קצת שמן, ולאחר מכן לסדר במרכז.