עגבניות ברוסקטה
עגבניות ברוסקטה יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך מלח כשר, שמן זית, עגבניות רומא, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. האוכל הביא לך אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו עגבניות ברוסקטה, עגבניות ברוסקטה, ו עגבניות ברוסקטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חומץ בלסמי בקערה בינונית, לא מגיבה ומקציפים בשמן זית בזרם איטי.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מניחים את הלחם על הגריל (שומרים את תבנית האפייה) ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים והלחם קלוי ופריך, כ-2 עד 3 דקות לכל צד.החזר את הלחם בגריל אל תבנית האפייה השמורה המתובלת ומשפשף את הצדדים המנוסים עם השום clove.To להרכיב: לחלק את תערובת העגבניות באופן שווה בין פרוסות הלחם. לקרוע את עלי הבזיליקום לחתיכות בגודל ביס ולפזר על הברוסקטה.
חותכים לחתיכות קטנות יותר אם תרצה ומגישים.