עגבניות, גבינה כחולה ופרושוטו ברוסקטה
עגבניות, גבינה כחולה ופרושוטו ברוסקטה עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, פלפל סדוק, לחם באגט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ברוסקטה עם סטייק וגבינה כחולה עם בצל וריבת עגבניות צלויה, פרושוטו עטוף עוף וסלט עגבניות מיובש בשמש עם ויניגרט גבינה כחולה, ו עגבניות ופרושוטו ברוסקטה (מתכונים דומים).
הוראות
ב 1-סיר ליטר, לערבב מרכיבים רוטב חמוץ מתוק. מבשלים מעל חום בינוני על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעילי רוטב בחזרה של כף.
חותכים לחם לפרוסות 1 אינץ'; מניחים על גיליון עוגיות ungreased.
מברשת שני הצדדים של כל פרוסת לחם עם שמן זית; מפזרים 1 צד של כל אחד עם פלפל. טוסט בתנור 5 עד 7 דקות או עד חום בהיר.
כפית 1 כפית עגבניות סחוטות על כל פרוסת לחם קלוי; למעלה עם גבינה כחולה מתפוררת ורצועות פרושוטו.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto