עגבניות ואבטיח מתובל Gazpacho עם סרטן
עגבניות ואבטיח פיקנטי גספצ'ו עם סרטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ובמנה זו יש: 245 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נתחי אבטיח, עגבניות, poblano, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גושי אבטיח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח קפוא {ואיך לחתוך אבטיח} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכונים דומים: עגבניות אבטיח Gazpacho, להכות את החום: אבטיח מתובל Gazpacho, ו עגבניות אבטיח Gazpacho עם פיסטוקים ושמן בזיליקום.
הוראות
צלוי habanero מעל להבת גז עד חרוך קלות בכל רחבי. באמצעות מגבת נייר, לשפשף כמה שיותר עור ככל האפשר.
הסר את גזע וזרעים ולהעביר את צ ' ילה לבלנדר.
מוסיפים את האבטיח ואת השום ואת מחית; מעבירים לקערה ומקררים.
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולמלא קערה עם מי קרח. קלע את תחתיות העגבניות עם איקס.
מוסיפים את העגבניות למים הרותחים ומוחרחים למשך 10 שניות כדי לשחרר את עורם.
מעבירים את העגבניות למי הקרח כדי להתקרר.
לקלף את העגבניות ולחצות אותם לרוחב. עבודה על מסננת להגדיר בקערה, לחטט את הזרעים. לחץ על הזרעים כדי לחלץ את המיץ, ואז להשליך אותם.
מעבירים את העגבניות והמיצים שלהם לבלנדר ומחית. מערבבים את מחית העגבניות לתוך מחית אבטיח יחד עם החומץ ומתבלים את gazpacho עם מלח.
בקערה בינונית, לטאטא את מיץ לימון עם חלב חמאה ושמן זית ומתבלים במלח. מקפלים את הסרטן, אבוקדו poblano. מצקת את המרק לקערות, תלולית את סלט הסרטנים במרכז ומגישה.