עגבניות טריות וריבת בצל מקורמל
גשו לסופר וקנו עגבניות רומה, סוכר חום, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: נקניק, בצל אדום מקורמל ומרווה טרייה, בצל מקורמל וטארט אנשובי טרי, ו תבשיל שעועית ירוקה טרי w / פירורי בצל מקורמלים.
הוראות
ממיסים חמאה בפלדת אל חלד כבדה גדולה או בסיר ברזל יצוק אמייל על חום גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד לתחתית סיר מזוגג בחיבה חומה חיוורת, על 5 דקות.
הוסף 2 כפות מים לגרד מחבב עם כף עץ. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מחבב הצטבר שוב, כ 2 דקות יותר.
הוסף 2 כפות יותר מים לגרד חתיכות השחמה. חזור על בישול, הוספת מים, וגירוד עד בצל מתרככים לחלוטין חום עמוק, כהה, על 15 דקות בסך הכל.
מוסיפים עגבניות, סוכר לבן, סוכר חום, מיץ לימון, חומץ, מלח, פתיתי פלפל אדום עם הבצל; מערבבים לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז מפחיתים את החום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שעגבניות נשברו וריבה התעבה ופיתחה עקביות ריבה, 1 עד 1/2 שעות.
העברת ריבה למכולה אטומה ולאחסן במקרר עד שבועיים, או מצקת לצנצנות מעוקרות ולעבד באמבט מים חמים במשך 10 דקות כדי לאטום לאחסון עצמי.