זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פטרוזיליה, חרדל קריאולי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. . נסו עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס, עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס, ו עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד חרדל, 1/2 כוס שמן זית, קטשופ, רוטב ווסטרשייר, חזרת, שום, מיץ לימון, בצל ו -2 כפיות של בצל ירוק. מתבלים בפפריקה, פלפל, פלפל קאיין ופטרוזיליה. מערבבים בעדינות את השרימפס עד מופץ באופן שווה. מכסים ומקררים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
פלפל קאיין
בצל ירוק
חזרת
מיץ לימון
שמן זית
קטשופ
חרדל
פפריקה
פטרוזיליה
שום
פלפל
שרימפס
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בקערה רדודה, להקציף יחד את חלב החמאה וביצה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מורחים את קמח התירס על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
מורחים
4
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הוסף יותר במידת הצורך כדי לשמור על ציפוי אפילו של שמן בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
טובלים את פרוסות העגבניות בחמאה ובביצה, ואז לטבול לתוך קמח התירס כדי מעיל ביסודיות. מטגנים פרוסות בשמן החם עד חום זהוב בכל צד, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניות
חלב-חמאה
קמח תירס
רצועת קליפת לימון
ביצה
שמן בישול
7
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת וממשיכים בפירורי לחם ומטגנים את פרוסות העגבניות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
8
כדי לשרת, לארגן סלט ירקות על שש צלחות. למעלה כל אחד עם שתי פרוסות של עגבניות ירוקות מטוגנות, ואז כפית כמה remoulade שרימפס מעל העגבניות ומפזרים עם בצל ירוק שנותר לקשט.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות ויינגוט שניידר Niederhauser Hermannshohle ריזלינג Trocken. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.