עגבניות מיובשות ופסטה ברוקולי
עגבניות מיובשות ופסטה ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פרמזן, סירופ מייפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות המיובשות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להקציף יחד 2 כפות שמן, חומץ, סירופ, חרדל ו2 שיני שום; להפריש. Cookpasta לפי ההוראות על packageuntil al dente; ניקוז, reserving1 / 2 כוס בישול מים. ב largeskillet מעל חום בינוני, toastalmonds, ערבוב, 3 דקות; setaside. באותו מחבת, heatremaining 1 כף שמן על mediumheat. בצל מטוגן, 3 דקות.
Addbroccoli הנותרים 3 clovesgarlic; לבשל, ערבוב מדי פעם, 8 דקות. להפחית את החום נמוך;להוסיף עגבניות וחומץ glazeand לבשל, ערבוב, 1 דקה. Stirin פסטה, מלח, פלפל אדוםבישול מים לפי הצורך כדי reachdesired עובי.
מגישים topped עם פרמזן ושקדים.