עגבניות מיובשות, רגל טלה ממולאת בעשבים
עגבניות מיובשות ורגל טלה ממולאת עשב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פלפל, שאלוט, לחם שאור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו עגבניות מיובשות ועשבים ממולאים רגל כבש, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כוס מים רותחים ועגבניות בקערה; תן לעמוד 30 דקות או עד רך.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף שאלוט; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
מוסיפים עגבניות ו 2 שיני שום; לטגן 1 דקה. מערבבים 1 כפית רוזמרין, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 25 פעמים או עד פירורים גס למדוד 3/4 כוס. מערבבים פירורים לתוך תערובת שאלוט.
מקום צלי בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף; פאונד עד 3/4 אינץ עובי באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מפזרים צלי עם 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית.
מורחים תערובת פירורי לחם על צלי. Reroll צלי; מאובטח במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט.
שלב הנותרים 1 כפית רוזמרין, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 2 שיני שום טחון; לשפשף על צלי.
מניחים צלי על מתלה של מחבת מטלית מצופה ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 30 דקות.
הסר צלי מהתנור; לכסות באופן רופף עם נייר.
אופים 20 דקות נוספות או עד רושמת מדחום 145 (מדיום-נדיר) או עד לרמה הרצויה של doneness.
בואו לצלות לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
יין הערה: כבש כוכבים ברוב המטבח הים תיכוני. לכן, זה באופן מסורתי זיווג עם ציון של יינות שונים. האהוב עליי הוא סירה, שהיא עשירה וממלאה את הפה עם אופי ארצי, בשרני כי מדגיש באופן מושלם את הבשר העסיסי של כבש. A greatic syrah bargain: Grand Archer Syrah 2003 from Sonoma County, California ($20). -- קארן מקניל .