עגבניות מתובל Shabu Shabu עם מטבלי פירות ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל שאבו עגבניות מתובל עם מטבלי פירות ים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שרימפס, ג'ינג'ר, צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Rei-Shabu - חזיר קר Shabu Shabu, סלט שאבו שאבו, ו בשר שאבו-שאבו.
הוראות
מניחים בלנדר על הדלפק ולהוסיף את כל 4 העגבניות ו 1/2 כוס של מלאי הירקות. מכסים ומערבבים לגמרי עד העגבניות מטוהרות לחלוטין.
הוסף את מלאי הירקות הנותרים ואת הדופק במשך כמה שניות נוספות כדי לשלב.
מניחים תערובת לסיר או תנור-העליון בטוח פונדו סיר, מוסיפים את הג ' ינג ' ר פרוס כוסברה קצוצה בערך, מכסים ומניחים על חום בינוני עד התערובת מגיעה לרתיחה.
בעוד הרוטב הוא חימום, לקחת את פירות הים מהמקרר ולהתחיל לארגן את הדגים על צלחת.
ברגע שהרוטב הגיע לרתיחה, להעביר את הסיר על תחנת החום על השולחן, ולהמשיך לשמור על התערובת בנקודת רתיחה. אם הנוזל נראה מופחת רק להוסיף יותר ירקות מלאי.
קח שיפוד וחתיכת דג, לשפד את הדג ולטבול אותו לתוך הרוטב. חכה רק כמה שניות וטעם עם רטבים טבילה.
מגישים את מטבלי פירות הים עם מיונז לימון ושמנת ג ' ינג ' ר
בקערת ערבוב לשלב את המיונז, גרידת לימון ומיץ.