קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

עגבניות מתובל Shabu Shabu עם מטבלי פירות ים

עגבניות מתובל Shabu Shabu עם מטבלי פירות ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל שאבו עגבניות מתובל עם מטבלי פירות ים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שרימפס, ג'ינג'ר, צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Rei-Shabu - חזיר קר Shabu Shabu, סלט שאבו שאבו, ו בשר שאבו-שאבו.

הוראות

1
מניחים בלנדר על הדלפק ולהוסיף את כל 4 העגבניות ו 1/2 כוס של מלאי הירקות. מכסים ומערבבים לגמרי עד העגבניות מטוהרות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הוסף את מלאי הירקות הנותרים ואת הדופק במשך כמה שניות נוספות כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
3
מניחים תערובת לסיר או תנור-העליון בטוח פונדו סיר, מוסיפים את הג ' ינג ' ר פרוס כוסברה קצוצה בערך, מכסים ומניחים על חום בינוני עד התערובת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בעוד הרוטב הוא חימום, לקחת את פירות הים מהמקרר ולהתחיל לארגן את הדגים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
ברגע שהרוטב הגיע לרתיחה, להעביר את הסיר על תחנת החום על השולחן, ולהמשיך לשמור על התערובת בנקודת רתיחה. אם הנוזל נראה מופחת רק להוסיף יותר ירקות מלאי.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
קח שיפוד וחתיכת דג, לשפד את הדג ולטבול אותו לתוך הרוטב. חכה רק כמה שניות וטעם עם רטבים טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מגישים את מטבלי פירות הים עם מיונז לימון ושמנת ג ' ינג ' ר
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8
בקערת ערבוב לשלב את המיונז, גרידת לימון ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)