עגבניות ענבים קלויות ושום בשמן זית
מתכון קלוי עגבניות ענבים ושום בשמן זית ניתן להכין בערך 1 שעה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 30 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם ג'בטה, פלפל, רוזמרין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: עגבניות ענבים צלויות שום בשמן זית, סנאפר עם עגבניות ענבים קלויות, שום ובזיליקום, ו ספגטי עם עגבניות ענבים קלויות מתובלות, שאלוט ושום.
הוראות
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את העגבניות עם השום, פלפל אדום כתוש 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. צולים את העגבניות במשך כ -20 דקות, עד שהם מתפוצצים ועורם מתחיל להצטמק, ערבוב פעם באמצע.
יוצקים את שארית 2/3 כוס שמן זית לקערה בינונית. לרסק את רוזמרין ואורגנו בין האצבעות שלך לטבול אותם בשמן.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם, מערבבים בעדינות ומניחים לעמוד במשך 30 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מסדרים את הג ' בטה על תבנית אפייה וטוסט במשך 10 דקות, או עד פריך. כפית את העגבניות וכמה שמן חדורים על ג ' בטה, מפזרים מלח ומגישים.