עגל Paillard עם רוטב לימון, סלט שעועית ירוקה, פירה תפוחי אדמה אדומים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Paillard עגל עם רוטב לימון, סלט שעועית ירוקה, פירה תפוחי אדמה אדומים. מנה אחת מכילה 1149 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, קמח, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו סלט קינואה עם חריקות Vert ו Shallot לימון דיז'יון רוטב, שעועית ירוקה עם רוטב רביגוטה, ו טרוטת עין-הקשת עם שעועית ירוקה, צלפים, לימון וחמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
לרוטב לימון: בסיר, להקציף יחד את קורנפלור עם המים. מערבבים את הסוכר וקמצוץ מלח עד מעורבב היטב.
מוסיפים את שאלוט ומערבבים את גרידת לימון ומיץ. להביא מבשלים על אש נמוכה ומבשלים עד מעובה, על 1 דקה. מערבבים בדבש.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר של מים קרים מלוחים ומביאים לרתיחה. מרתיחים את תפוחי האדמה עד מזלג הולך בקלות, 10 עד 12 דקות.
מסננים ומחזירים את תפוחי האדמה למחבת.
מחית את תפוחי האדמה עם חמאה ושמנת. מתבלים במלח ופלפל לבן, לפי הטעם. כסה וחמם.
עבור הסלט: להביא סיר של מים קרים מלוחים לרתיחה. בלאנש הפיות עד רק רך עדיין ירוק בהיר.
לטאטא יחד את החומץ, חרדל דיז ' ון, 1/4 כפית מלח, וקורטוב של פלפל. בזמן שטפיחה, טפטוף איטי בשמן הזית. טעם ועונה, במידת הצורך.
לזרוק את הפיות עם vinaigrette ושאר סלט מרכיבים מעיל היטב. טעם ומתבלים במלח, במידת הצורך. תניח בצד.
עבור עגל: קילו קציצות דק, אפילו חתיכות בין 2 יריעות פלסטיק.
מניחים את הקמח בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל. לדלות את העגל בקמח מתובל.
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים 2 כפות חמאה ו 1 כף שמן זרעי ענבים למחבת החמה.
מטגנים את העגל עד חום זהוב משני הצדדים, כ -2 דקות לכל צד. מבשלים בקבוצות, מוסיפים עוד חמאה ושמן, במידת הצורך.
מעבירים כל קציצה מבושלת לצלחת מרופדת במגבות נייר. מתבלים כל חתיכה במלח.
להגשה: כפית חלק מחית תפוחי אדמה לתוך אמצע הצלחות, העליון כל אחד עם קציצות עגל, ולסדר חלק מהסלט בצד של העגל. כפית כמות קטנה של רוטב לימון על כל חתיכת עגל.