קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות66
מגזין

עגל או הודו ומניקוטי תרד

עגל או הודו ומניקוטי תרד
עגל או הודו ומניקוטי תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 894 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, תרד, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו מניקוטי תרד, מניקוטי תרד, ו תרד מניקוטי עם בשר חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להפשיר את התרד במיקרוגל, סוחט יבש ונפרד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
2
מחממים את EVOO במחבת על חום בינוני גבוה. לטף את הבשר יבש, ולאחר מכן להוסיף למחבת וחום קלות בזמן שאתה להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
4
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים 10 דקות יותר, ערבוב מדי פעם. Deglaze המחבת עם היין, מערבבים ומוסיפים 2 כוסות מחית עגבניות. מערבבים, להפחית את החום לרתיחה נמוכה ומבשלים 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מחית עגבניותמחית עגבניות
שוםשום
בצלבצל
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים את הנותרים 2 כוסות רסק עגבניות לתוך תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
מחית עגבניותמחית עגבניות
6
ממיסים את החמאה בסיר מעל חום בינוני עד בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
להקציף בקמח במשך 1 דקה. ואז מוסיפים את החלב, מביאים לבועה, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, ומבשלים עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות בכפית. מערבבים בגבינה הרכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה רכהגבינה רכה
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
עבודה על צלחת התבשיל, למלא את מניקוטי עם הבשר באמצעות כף. מעל המניקוטי עם הרוטב הלבן ופרמזן. מכסים עם קלף ונייר כסף ומקררים או אופים.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
פרמזןפרמזן
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
אופים, מכוסה, ב 375 מעלות f במשך 40 דקות מן הטרי, או לאפות 1 שעה מן הקור לחום דרך לבשל את הפסטה. לאחר מכן לחשוף ולאפות עד חום תוסס, על 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור