עגל ולימון Saltimbocca
עגל ולימון Saltimboccan נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפל, עלי מרווה, צלעות עגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אסקלופות עגל עטופות בפרושוטו, מרווה ולימון (saltimbocca), סלטימבוקה עגל, ו סלטימבוקה עגל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את צלעות העגל על משטח עבודה ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים פרוסת לימון על גבי כל קוצץ. למעלה עם עלה מרווה 1.
להניח חתיכה גדולה של פרושוטו על כל קוצצים ולחץ לאטום.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מניחים את צלעות העגל בשמן החם, בצד לימון למטה.
לטגן עד prosciutto מתחיל caramelize, על 2 דקות. הפוך את העגל לטחון עוד 2 דקות.
Deglaze המחבת עם היין הלבן, גירוד את החתיכות החומות מתחתית המחבת עם כף עץ.
מוסיפים את מרק העוף ומפחיתים בחצי.
מוסיפים את העגבניות, השמנת, המלח והפלפל. מערבבים עד משולב וחם.
יוצקים את הרוטב על העגל העליון עם הנותרים 1 כפית קצוצה דק מרווה.