עגל מטוגן עם פטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עגל מטוגן עם פטריות בר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 325 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות, שמן canolan, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עגל, פטריות בר ויין אדום, עוף מטוגן עם פטריות בר וקורנית, ו בקר מטוגן עם בצל אדום ופטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הקנולה. מתבלים את שוק העגל במלח ופלפל ומחממים אותם בשמן בחום מתון, כ -7 דקות לכל צד.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי לתבשיל ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך אבל לא השחמה, כ 5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית התבשיל.
החזירו את שוקי העגל לתבשיל והוסיפו את הזר גארני. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר הוא רך מאוד, על 1 1/2 שעות.
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס את החמאה בשמן זית.
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים על חום גבוה בינוני עד הפטריות יבשות רק מתחיל חום, על 10 דקות.
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים עד ריחני, כ 2 דקות יותר.
מעבירים את שנקי העגל למגש; כאשר קר מספיק כדי להתמודד, להשליך את העצמות ואת הסחוס. מסננים את נוזל הבישול, הקשה על המוצקים. להחזיר את הנוזל לתבשיל ומרתיחים עד שהוא מצטמצם 2 כוסות, כ 20 דקות. להחזיר את העגל לרוטב, להוסיף את הפטריות ומבשלים על אש נמוכה רק עד התחמם.