קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

עגל פפריקש

עגל פפריקש
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? פפריקש עגל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. אם יש לך שמנת, אזובית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו עגל פפריקש, עגל פפריקש, ו עגל או פפריקש כבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמיס שומן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל; מכסים מחבת ומבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף שאלוט; להגדיל את החום בינוני גבוה ו sauté עד בצל הם זהובים, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בצל שאלוט לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים עגל עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף צדפות עגל לטפטוף במחבת ו sauté עד השחמה, על 1 דקה לכל צד, הוספת שומן יותר לפי הצורך והעברת עגל לצלחת אחרי כל אצווה. החזר תערובת בצל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שומן חזירשומן חזיר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים עגבניות עם מיץ, פפריקה מתוקה, פפריקה חמה ומרג ' ורם. מבשלים 5 דקות, ערבוב כל הזמן. להחזיר עגל וכל מיצים שהצטברו לרוטב. מבשלים 1 דקה, הפיכת עגל למעיל. באמצעות כפית מחוררת, להעביר עגל מגש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מרז ' ורםמרז ' ורם
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מערבבים שמנת חמוצה לתוך רוטב וחום דרך (לא להרתיח). רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
יוצקים מעל עגל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)