קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

עגל פפריקש

עגל פפריקש
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? פפריקש עגל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. אם יש לך שמנת, אזובית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו עגל פפריקש, עגל פפריקש, ו עגל או פפריקש כבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמיס שומן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל; מכסים מחבת ומבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להוסיף שאלוט; להגדיל את החום בינוני גבוה ו sauté עד בצל הם זהובים, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בצל שאלוט לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מפזרים עגל עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף צדפות עגל לטפטוף במחבת ו sauté עד השחמה, על 1 דקה לכל צד, הוספת שומן יותר לפי הצורך והעברת עגל לצלחת אחרי כל אצווה. החזר תערובת בצל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שומן חזירשומן חזיר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים עגבניות עם מיץ, פפריקה מתוקה, פפריקה חמה ומרג ' ורם. מבשלים 5 דקות, ערבוב כל הזמן. להחזיר עגל וכל מיצים שהצטברו לרוטב. מבשלים 1 דקה, הפיכת עגל למעיל. באמצעות כפית מחוררת, להעביר עגל מגש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מרז ' ורםמרז ' ורם
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מערבבים שמנת חמוצה לתוך רוטב וחום דרך (לא להרתיח). רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
יוצקים מעל עגל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)