עדשים אדומים Sambar מן האש טבעונית ותבלינים
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם זרעי חרדל, אבקת sambar, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו Menthi Kura Sambar-Vendhaya Keerai Sambar-Methi Leaves Sambar, Vankaya Sambar-Kathirikai Sambar - South Indian Brinjal Sambar, ו Palakura Sambar - תרד Sambar - איך לעשות Keerai Sambar (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את העדשים והמים בסיר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד רך, 30 דקות. להפריש, לא לנקז.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מוסיף את זרעי החרדל. כאשר הם מתחילים פופ, מוסיפים את הבצל, שום, צ 'ילי, וג' ינג ' ר ומבשלים עד מתרכך, 5 דקות. מערבבים את העגבניות ומבשלים 2 דקות. מערבבים את אבקת sambar, כוסברה, קאיין, כמון, מלח, ו garam masala.
מוסיפים את הגזר, כרובית, שעועית ירוקה וחציל. לכסות ולבשל במשך 5 דקות כדי לרכך.
מוסיפים את תערובת הירקות לעדשים השמורות, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, 20 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון והכוסברה ומבשלים 5 דקות יותר.