עדשים ואורז עם בצל מטוגן (מוג'דארה)
עדשים ואורז עם בצל מטוגן (Mujadarrah) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 535 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך אורז, שמן זית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה נהדר. נסו M ' Juddarah-עדשים ואורז עם בצל מקורמל, עדשים לבנונים, אורז ובצל קרמל (מוג'דרה), ו Megadarra (עדשים חומים ואורז עם בצל מקורמל) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים כ -10 דקות, עד השחמה.
מניחים עדשים בסיר בינוני עם מספיק מים מלוחים קלות כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים כ 15 דקות.
מערבבים אורז ומספיק מים כדי לכסות לסיר עם עדשים. מתבלים במלח ופלפל. מכסים סיר, וממשיכים להתבשל 15 עד 20 דקות, עד אורז ועדשים מכרז.
מערבבים חצי הבצל לתוך תערובת עדשים. למעלה עם יוגורט או שמנת חמוצה ובצל שנותר לשרת.