עדשים מבושלות עם בייקון ועשבי תיבול עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לכם גזר, עלי דפנה, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עדשים פוי מבושלות יין, עדשים מבושלות ועגבניות, ו שעועית לבנה מבושלת עם צ'ילה ירוקה ועשבי תיבול.
הוראות
1
לבשל את העדשים: בסיר גדול לשלב את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים מים לסיר עד שהוא מכסה את החומרים בכ -2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים כ -20 עד 30 דקות או עד שהעדשים רכות.
מוסיפים את צלעות הבייקון. כשהבייקון הוציא הרבה שומן והפך לחום ופריך, הוסיפו את הבצל. מתבלים את הבצלים במלח ומזיעים אותם עד שהם הופכים רכים וארומטיים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
(או או רגיל)
3
מוסיפים את הסלרי, השומר והגזר. מתבלים במלח ומקפיצים על אש בינונית עד שהירקות מתחילים להיות רכים וארומטיים, בערך 2 עד 3 דקות.