עדשים עם ביצים מטוגנות
עדשים עם ביצים מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו ביצים, חומץ יין, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עדשים אומבריאניות עם ביצים מטוגנות בשמן זית, עדשים מתובלות וביצים שלוקות, ו ביצים עלומות עם עדשים מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 כף חמאה בתנור הולנדי או מחבת עמוקה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שאלוט, סלרי, טימין ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל חום, 5 דקות.
מוסיפים את החומץ, 1/4 כוס מים ואת הסוכר ומבשלים עד כמעט התאדה, על 5 דקות.
להוסיף את העגבניות ולהגדיל את החום גבוה; לבשל, ערבוב, 3 דקות.
מוסיף את העדשים ומים כוס 1. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים עד העדשים רכים, כ 10 דקות. מערבבים את החרדל ומבשלים 5 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל; משליכים את הקורנית ומערבבים במחצית הפטרוזיליה. כיסוי כדי להתחמם.
ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית. אחד בכל פעם, לשבור כל ביצה לתוך קערה קטנה, ואז להחליק אותו למחבת; לבשל עד הלבנים נקבעים, 3 עד 5 דקות.
מגישים את העדשים עם ביצה מטוגנת על גבי; מפזרים את הפטרוזיליה הנותרת.