עדשים עם נקניק אנדויל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עדשים עם נקניקיות Andouille. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 492 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 97 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, מיץ לימון מ-1 לימון, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו נקניק אנדויל קריאולי, רוטב נקניקיות אנדוויל, ו אחת Pot Andouille נקניק Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
חום ½ שמן כף במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 4 דקות. תניח בצד.
מוסיפים את שמן הזית הנותר וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את הגזר, סלרי, בצל, פלפל צ ' ילי וקורט נדיב של מלח. מערבבים עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את העדשים ואת המרק, ערבוב לשלב. מנמיכים את החום כדי להביא לרתיחה, ואז חלקית לכסות, ולאפשר לבשל עד עד העדשים מתחילים softe, על 15 דקות. לחשוף, להוסיף נקניקיות, ולהמשיך לבשל, ערבוב עדשים ו מרפרף נקניקיות מדי פעם עד מבושל לחלוטין.
מערבבים את מיץ לימון ופטרוזיליה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מצקת עדשים לתוך ארבע קערות הגשה ומעל כל אחד עם נקניק (פרוסה נקניק הראשון אם תרצה בכך).
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה ומגישים מיד.