קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

עדשים עם נקניק ונשר שוויצרי

עדשים עם נקניק ונשר שוויצרי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך רוזמרין, שיני שום, עדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Chard שוויצרי עם עדשים גבינת פטה, עדשים בקארי עם בטטות וכריך שוויצרי, ו Chard שוויצרי נקניק Frittata (מתכונים דומים).

הוראות

1
נקניק Sauté במחבת nonstick עמוקה גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מבושל דרך, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים כל עודף שומן ממחבת.
3
מוסיפים גזר, בצל ושום למחבת; sauté עד ירקות מתחילים לרכך, על 5 דקות. מערבבים עדשים, עלה דפנה, זרעי שומר ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים 2 1/2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות ומבשלים עד עד עדשים הם כמעט מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים צ ' ארד שוויצרי על גבי עדשים; מכסים ומבשלים עד העדשים הם מכרז ו chard הוא נבול ומכרז, הוספת מים נוספים אם התערובת יבשה, כ 7 דקות. מערבבים כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
6
למנה: קלוריות, 490; סה "כ שומן, 6 גרם; שומן רווי, 2 גרם; כולסטרול, 38 מ" ג
7
בתיאבון