עוגה בסיסית
עוגה בסיסית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך מלח, תמצית vanillan, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 22%. נסו עוגה בסיסית 1-2-3-4, עוגת וניל בסיסית 2, ו עוגה צהובה בסיסית 1-2-3-4 (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל התחתון של 1 (10 אינץ') מחבת עוגה עגולה עם ספריי בישול (לא מעיל הצדדים של פאן); שורה תחתונה עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול, אבק עם קמח; להפריש.
לנפות יחד 2 1/2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
שלב יוגורט הבא 5 מרכיבים (יוגורט דרך חלמון ביצה) בקערה גדולה; להכות במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב.
מוסיפים 1 כוס סוכר, ומכים היטב. בהדרגה להוסיף את החלב, פועם במהירות בינונית נמוכה 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
לנצח חלבונים ביצה (בטמפרטורת החדר) במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים, להכות תערובת עד פסגות נוקשות מתחילים להיווצר.
מוסיפים את תערובת הקמח ואת תערובת ביצה לבן לסירוגין לתערובת היוגורט, מכה במהירות נמוכה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. הקשה בחדות על מחבת פעם אחת על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
אופים ב 375 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ואפה 28 דקות או עד שמכניסים למרכז עץ יוצא נקי.
בואו להתקרר במחבת 10 דקות על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, באמצעות מרית מתכת צרה, ולהפוך על מתלה חוט. לקלף את נייר שעווה, ולתת מגניב לחלוטין.
הערה: לא לצפות את הצדדים של מחבתות עוגה עם ספריי בישול. העוגה צריכה להיצמד לצדדים כפי שהוא אופה, אשר מאפשר לו לעלות גבוה יותר ונותן לו קרום חלק יותר.
הערה: כאשר מפרידים את הביצים, לעשות אותם אחד בכל פעם לתוך כוס פודינג, ויוצקים את הלבנים לתוך קערת הערבוב שלך. זה מונע ממך להתחיל מחדש אם חלמון כלשהו קורה להיכנס ללבנים. ביצים קלות יותר להפריד ישר מהמקרר; עם זאת, עבור נפח טוב יותר, לתת להם לבוא לטמפרטורת החדר לפני המכות.
הערה: השתמש בתמציות וניל ותפוזים אמיתיות במקום imitaion.
הערה: לעטוף עוגה מקורר לעטוף פלסטיק כבד חובה, קל אבק עם קמח, ולאחר מכן בסכל אלומיניום כבד חובה. מקררים עד 2 ימים או להקפיא עד 2 שבועות. (להפשרה, מניחים את העוגה עטופה במקרר לילה.)
הערה: כדי לחתוך את העוגה בחצי שווה, להכניס קיסמים סביב בחוץ, לציון האמצע. באמצעות סכין משונן, לחתוך את העוגה על 2 אינץ', באמצעות הקיסמים כמדריך. לעטוף חתיכה ארוכה של חוט דנטלי סביב קצה דרך לחתוך; לקשור חוט פעם אחת. לאט להדק את החוט - זה יעשה נקי, אפילו לחתוך את העוגה, מחלק אותו לשניים.
התאמת גובה גבוהה: בצע הוראות למתכון עוגה בסיסי למעט להכות חלבונים ביצה לפסגות רכות במקום פסגות נוקשות.