קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה בסיסית

עוגה בסיסית
עוגה בסיסית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך מלח, תמצית vanillan, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 22%. נסו עוגה בסיסית 1-2-3-4, עוגת וניל בסיסית 2, ו עוגה צהובה בסיסית 1-2-3-4 (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל התחתון של 1 (10 אינץ') מחבת עוגה עגולה עם ספריי בישול (לא מעיל הצדדים של פאן); שורה תחתונה עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול, אבק עם קמח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
לנפות יחד 2 1/2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
שלב יוגורט הבא 5 מרכיבים (יוגורט דרך חלמון ביצה) בקערה גדולה; להכות במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים 1 כוס סוכר, ומכים היטב. בהדרגה להוסיף את החלב, פועם במהירות בינונית נמוכה 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
לנצח חלבונים ביצה (בטמפרטורת החדר) במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים, להכות תערובת עד פסגות נוקשות מתחילים להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
מוסיפים את תערובת הקמח ואת תערובת ביצה לבן לסירוגין לתערובת היוגורט, מכה במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. הקשה בחדות על מחבת פעם אחת על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים ב 375 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ואפה 28 דקות או עד שמכניסים למרכז עץ יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
בואו להתקרר במחבת 10 דקות על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, באמצעות מרית מתכת צרה, ולהפוך על מתלה חוט. לקלף את נייר שעווה, ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הערה: לא לצפות את הצדדים של מחבתות עוגה עם ספריי בישול. העוגה צריכה להיצמד לצדדים כפי שהוא אופה, אשר מאפשר לו לעלות גבוה יותר ונותן לו קרום חלק יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
11
הערה: כאשר מפרידים את הביצים, לעשות אותם אחד בכל פעם לתוך כוס פודינג, ויוצקים את הלבנים לתוך קערת הערבוב שלך. זה מונע ממך להתחיל מחדש אם חלמון כלשהו קורה להיכנס ללבנים. ביצים קלות יותר להפריד ישר מהמקרר; עם זאת, עבור נפח טוב יותר, לתת להם לבוא לטמפרטורת החדר לפני המכות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
12
הערה: השתמש בתמציות וניל ותפוזים אמיתיות במקום imitaion.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
13
הערה: לעטוף עוגה מקורר לעטוף פלסטיק כבד חובה, קל אבק עם קמח, ולאחר מכן בסכל אלומיניום כבד חובה. מקררים עד 2 ימים או להקפיא עד 2 שבועות. (להפשרה, מניחים את העוגה עטופה במקרר לילה.)
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
14
הערה: כדי לחתוך את העוגה בחצי שווה, להכניס קיסמים סביב בחוץ, לציון האמצע. באמצעות סכין משונן, לחתוך את העוגה על 2 אינץ', באמצעות הקיסמים כמדריך. לעטוף חתיכה ארוכה של חוט דנטלי סביב קצה דרך לחתוך; לקשור חוט פעם אחת. לאט להדק את החוט - זה יעשה נקי, אפילו לחתוך את העוגה, מחלק אותו לשניים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
15
התאמת גובה גבוהה: בצע הוראות למתכון עוגה בסיסי למעט להכות חלבונים ביצה לפסגות רכות במקום פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים