מרק הטורטליני של שרלוט עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. זה מושלם עבור סתיו. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, בצל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה נהדר. נסו סלט טורטליני של שרלוט, מרק טורטליני (Tortellini en Brodo), ו מרק טורטליני וקילבסה (akan המרק האהוב עלינו) (מתכונים דומים).
הוראות
1
נקניק חום בסיר; לנקז את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים בצל וקמח עד רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים גזר, סלרי, מרק בשר, יין אדום, עגבניות, קטשופ, תיבול איטלקי ושום. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 30 דקות. תרחיקי את השומן מהמרק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
חתיכות ירקות בגודל נגיס
אבקת זרעי אהבה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
דגני קריפיקס, מרוסקים
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
פלפל ירוק, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מערבבים את הקישואים, טורטליני, פלפל אדום, ופטרוזיליה. (אם אתה משתמש טרי tortellini, לבשל אותם על פי הוראות החבילה.) מבשלים, מכוסה, במשך כ 25-30 דקות או עד tortellini הם מכרז. מתבלים במלח ופלפל.