קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות11
מגזין

עוגה גליציאנית

עוגה גליציאנית
מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, מתכון דל פחמימות, מגיש 5 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, נקניק צ'וריסו, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו תבשיל חזיר וירקות גליציאני, Empanada Gallega (גליציאנית חזיר ופאי פלפל), ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחית את השמרים עם קמצוץ של מלח ואת המים פושרים בכוס או קערה קטנה עד חלקה, ואז לתת לעמוד במשך כ 10 דקות, עד התערובת היא מקציפה. מקציפים שתי ביצים בקערה. לנפות את הקמח עם קמצוץ של מלח על משטח עבודה. הפוך היטב במרכז ויוצקים את הביצה מוכה תערובת שמרים. בהדרגה לשלב את הקמח לתוך הנוזל, ואז ללוש היטב במשך 10 דקות. אבק את פני השטח בקלילות עם קמח כדי למנוע את דבק הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את המרגרינה ולשים עוד 10 דקות, דופקים את הבצק על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מוסיפים מעט מים לבצק במידת הצורך. לאחר שהבצק חלק וגמיש, צור אותו לכדור, הנח אותו בקערה, וכסה במגבת צלחת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בואו לעלות במקום חם במשך 1 עד 2 שעות, עד הוכפל נפח. בינתיים, לעשות את " rustido."
5
מחממים את שמן הזית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות, עד מתרכך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את השום והפטרוזיליה ומבשלים עוד 5 דקות. מערבבים את צ ' וריסו ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
הסר את המחבת מן החום ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מחממים את שמן החמניות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את רצועות הבשר ומבשלים על אש בינונית נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 8 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
הסר מהמחבת עם כף מחוררת ולהניח בצד. מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מברשת בתבנית אפייה 12 אינץ ' או צלחת אפייה חסינת שמן. מחלקים את הבצק לשני חלקים, אחד קצת יותר גדול מהשני.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
13
מרדדים את החתיכה הגדולה על משטח מקומח קלות ולהשתמש קו המחבת או המנה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מורחים חצי rustido על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
15
להניח את רצועות הבשר על rustido ולהוסיף את רצועות פלפל. כף rustido הנותרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
16
מרדדים את הבצק הנותר ולהשתמש בו כדי לכסות את התערובת. לאטום את הקצוות של הבצק בזהירות, לחיצה עליהם יחד מגלגל אותם מעט. צבטו את הבצק במרכז העוגה בשתי אצבעות כדי ליצור ארובה כדי לאפשר לאדים לברוח. מקציפים את הביצה הנותרת ומברישים אותה מעל הבצק לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
17
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להגדיל את טמפרטורת התנור ל 191°, ואופים במשך 15 דקות יותר. להגדיל את טמפרטורת התנור ל400 ואופים במשך 15 דקות יותר, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
תוציא את העוגה מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
מגישים חם או חם, ישר מן המנה, אם אתה מעדיף.
20
אתה יכול לשנות את המילוי ככל שתרצה. נסה סרדינים טריים (scaled, ניקה, ואת הראשים, זנבות, ועצמות אחוריות הוסרו) או בקלה מלח (ספוג ומוחמץ). ניתן להוסיף צימוקים לפאי בקלה. דיונון יכול לשמש גם למילוי; מטגנים אותו עם " rustido."
מרכיבים שתצטרך
סרדינים טרייםסרדינים טריים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דיונוןדיונון