עוגה גליציאנית
מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, מתכון דל פחמימות, מגיש 5 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, נקניק צ'וריסו, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו תבשיל חזיר וירקות גליציאני, Empanada Gallega (גליציאנית חזיר ופאי פלפל), ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחית את השמרים עם קמצוץ של מלח ואת המים פושרים בכוס או קערה קטנה עד חלקה, ואז לתת לעמוד במשך כ 10 דקות, עד התערובת היא מקציפה. מקציפים שתי ביצים בקערה. לנפות את הקמח עם קמצוץ של מלח על משטח עבודה. הפוך היטב במרכז ויוצקים את הביצה מוכה תערובת שמרים. בהדרגה לשלב את הקמח לתוך הנוזל, ואז ללוש היטב במשך 10 דקות. אבק את פני השטח בקלילות עם קמח כדי למנוע את דבק הבצק.
מוסיפים את המרגרינה ולשים עוד 10 דקות, דופקים את הבצק על פני השטח.
מוסיפים מעט מים לבצק במידת הצורך. לאחר שהבצק חלק וגמיש, צור אותו לכדור, הנח אותו בקערה, וכסה במגבת צלחת נקייה.
בואו לעלות במקום חם במשך 1 עד 2 שעות, עד הוכפל נפח. בינתיים, לעשות את " rustido."
מחממים את שמן הזית במחבת.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות, עד מתרכך שקוף.
מוסיפים את השום והפטרוזיליה ומבשלים עוד 5 דקות. מערבבים את צ ' וריסו ומבשלים 2 דקות יותר.
הסר את המחבת מן החום ולהניח בצד.
מחממים את שמן החמניות במחבת.
מוסיפים את רצועות הבשר ומבשלים על אש בינונית נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 8 דקות, עד חום זהוב.
הסר מהמחבת עם כף מחוררת ולהניח בצד. מחממים התנור ל 177°.
מברשת בתבנית אפייה 12 אינץ ' או צלחת אפייה חסינת שמן. מחלקים את הבצק לשני חלקים, אחד קצת יותר גדול מהשני.
מרדדים את החתיכה הגדולה על משטח מקומח קלות ולהשתמש קו המחבת או המנה.
מורחים חצי rustido על הבצק.
להניח את רצועות הבשר על rustido ולהוסיף את רצועות פלפל. כף rustido הנותרים מעל.
מרדדים את הבצק הנותר ולהשתמש בו כדי לכסות את התערובת. לאטום את הקצוות של הבצק בזהירות, לחיצה עליהם יחד מגלגל אותם מעט. צבטו את הבצק במרכז העוגה בשתי אצבעות כדי ליצור ארובה כדי לאפשר לאדים לברוח. מקציפים את הביצה הנותרת ומברישים אותה מעל הבצק לזיגוג.
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להגדיל את טמפרטורת התנור ל 191°, ואופים במשך 15 דקות יותר. להגדיל את טמפרטורת התנור ל400 ואופים במשך 15 דקות יותר, עד חום זהוב.
מגישים חם או חם, ישר מן המנה, אם אתה מעדיף.
אתה יכול לשנות את המילוי ככל שתרצה. נסה סרדינים טריים (scaled, ניקה, ואת הראשים, זנבות, ועצמות אחוריות הוסרו) או בקלה מלח (ספוג ומוחמץ). ניתן להוסיף צימוקים לפאי בקלה. דיונון יכול לשמש גם למילוי; מטגנים אותו עם " rustido."