עוגה פאונד שיש אור
עוגת פאונד שיש קלה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 386 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, ביצים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 30%. נסו עוגת פאונד שיש, עוגת פאונד שיש שוקולד, ו עוגת פאונד שיש שוקולד חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז מחבת צינור 10 אינץ'.
לטאטא את הקמח ואבקת אפייה בקערה עד לשלב ביסודיות.
בקערה גדולה, להכות את החמאה וירקות קיצור יחד עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 3 דקות.
מערבבים 3 כוסות סוכר, 1 כוס בכל פעם, להכות עד חלקה לאחר כל תוספת, ואז להכות את הביצים, 1 בכל פעם, להכות כל אחד הרבה לפני הוספת הבא. לנצח את רסק התפוחים עד החומרים הנוזליים חלקים.
מערבבים בתערובת הקמח, לסירוגין עם החלב, ומערבבים תמצית וניל ומיץ לימון.
בקערה, מערבבים את אבקת הקקאו, 1/4 כוס סוכר, ומים עד שהסוכר מומס והסירופ חלק.
יוצקים על 3/4 כוס הבלילה עוגה פאונד לתערובת השוקולד, ומערבבים לשלב.
יוצקים את הבלילה עוגת וניל הנותרים לתוך מחבת הצינור מוכן, ואז לשפוך את הבלילה שוקולד מעל הבלילה וניל. עם ידית כף או סכין חמאה, לסובב את שני חובטים יחד כמה פעמים (לא overmix) כדי ליצור אפקט משובש.
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי, ואת הצדדים של העוגה למשוך מעט מן המחבת, 70 עד 80 דקות. מגניב במחבת על מתלה חוט במשך 10 דקות, ואז להפוך את העוגה ולהסיר מהמחבת על מתלה החוט לסיים קירור לחלוטין.