עוגה שמימית מתובלת
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 3001 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 272 גרם של שומן כל אחד. אם 8.24 $ למנה נופל בתקציב שלך, עוגה מתובלת שמימית יכול להיות מדהים ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו קינמון, סוכר, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת חשיש שמימית, עוגת שוקולד שמימית, ו עוגת שוקולד שמימית.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. שמנת יחד חמאה וסוכר, סוכר חום עד חלקה.
להוסיף ביצים ווניל, להתמזג במשך 1 דקה.מערבבים את כל החומרים יבשים יחד.תחליפי הוספת כפות של מרכיבים יבשים וחמאה לתערובת מוקרם תוך מכות עד שכל החומרים משולבים.להתמזג עד שאין גושים.
יוצקים לשני סיבובים 9 אינץ ואופים במשך ~ 40 דקות, או עד קיסם מוכנס יוצא נקי.אפשר לעוגות להתקרר.אם אתה רוצה לערום את העוגות אתה צריך לחתוך את צמרות מעוגלות עם סכין לחם פעם הם התקררו כך שהם מחסנית שטוחה, לשמור את החלק שהוסר עבור אפל filling.To הפוך מילוי תפוח מטוגן, כף שוקת לתוך החלק העליון של שכבת העוגה הראשונה למילוי התפוח, על 1 אינץ עמוק אבל להשאיר את הקצוות כדי ליצור צלחת רדודה או אגן בעוגה.שמור את הפירורים מן ההליך הזה.פיל וליבה 2 אפיית תפוחים.קוצצים תפוחים ולשים למחבת יחד עם חמאה 3 T, על 1/4 כוס סוכר חום 1 כפית קינמון.
מחממים על חום בינוני, מערבבים מדי פעם כדי למנוע צריבה, אך מאפשרים לתפוחים להשחים מעט (זה הופך את הסוכרים לקרמל).לאחר התפוחים הפסיקו להזיע והם קרמל, להוסיף את המיץ מ 1/2 לימון או סיד ו 1/4 כוס מיץ תפוחים.
הוסף את פירורי העוגה עד שכל הנוזל נספג.כפית זה לתוך השוקת הרדודה על העוגה ומניחים את העוגה השנייה על top.To הפוך את הציפוי, חמאת ceam וגבינה יחד.להתמזג וניל ולהוסיף סוכר.לאחר סוכר משולב להפוך מיקסר גבוה שוט עד אור שמנת.כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה, מפזרים קינמון נוסף או אגוז מוסקט אם תרצה.