עוגות אגוז פטריות
מתכון זה משמש 10. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 170 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות ואספו מלח ופלפל כשר, בצל, טימין ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 23%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו טארט פירות יער אגוז, מיני עוגות קרמל אגוז, ו טארט תפוחים ואגוזים קלויים עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.ריססו תבנית מאפינס בת 12 ספירות בתרסיס בישול ללא סטיק.
מכינים את תערובת קרום הפאי לפי הוראות החבילה. מחלקים את הבצק ל -10 חלקים. מחלקים את הבצק בין כוסות תבנית המאפינס, ולוחצים לתחתית ולמעלה הדפנות בשכבה אחידה ליצירת קרום מיני. מקררים בזמן הכנת המילוי.
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הפטריות, השום, הטימין והבצל. מתבלים במלח ופלפל.
קולים עד שהפטריות מזהיבות. מניחים בצד 10 פרוסות פטריות לקישוט החלק העליון של הטארטים. מניחים בצד 1/3 כוס פטריות ובצל לסיבוב 2 מתכון בשר בקר מטוגן ומרק פטריות.
מוסיפים את שאר הפטריות והבצל המוקפצים עם אגוזי המלך לקערה של מעבד מזון המצויד במצורף להב. דופק לקצוץ גס.
מוסיפים את פירורי הלחם ומרק הבקר, ודופק כמה פעמים לערבב פנימה.
כף את תערובת הפטריות והאגוזים לקרום הפאי בתבנית המאפינס. מעל כל אחד מהם פרוסת פטריות שמורה.
אופים עד שהקרום מזהיב, 20 עד 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים בתבנית כ-30 דקות לפני שמסירים בזהירות את הטארטים.